ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk a munkát, kérem, foglalják el a helyüket az ülésteremben.
Engedjék meg, hogy ismertessem mai ülésnapunk interpellációkat és kérdéseket követő részének programját:
Először a társadalombiztosítás önkormányzati igazgatásáról rendelkező törvény, a Munka Törvénykönyve, valamint a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat általános vitája következik; ezután pedig Tiszaderzs község önkormányzati képviselő-testülete feloszlatásáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános és részletes vitája, illetve határozathozatala következik.
Ezt követi az Országgyűlés bizottságairól, tisztségviselőiről és tagjairól szóló javaslat vitája és határozathozatala.
Majd az Országgyűlés Házszabályainak módosításáról rendelkező országgyűlési határozat módosítását indítványozó javaslat vitájára és határozathozatalára kerül sor.
Ezután a Szigetköz természetvédelmi, környezetvédelmi, tájvédelmi és területfejlesztési kérdéseiről szóló országgyűlési határozati javaslat vitája és határozathozatala következik.
Majd az Országos Érc- és Ásványbányák használtakkumulátor-feldolgozó üzemével kapcsolatos járadékfizetési kötelezettség átütemezéséről szóló javaslat általános és részletes vitájára, majd határozathozatalra kerül sor.
Ezt követően a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényjavaslat részletes vitája lesz.
Ezt követi a távközlésről szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.
Ha még marad idő: A termőföld tulajdonával és használatával összefüggő egyes jogszabályok módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitáját folytatjuk.
Végül a bányászatról szóló törvényjavaslat általános vitája következik, és ezzel zárnánk mai ülésnapunk munkáját.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem