HORVÁTH JÓZSEF, DR. (MDF)

Teljes szövegű keresés

HORVÁTH JÓZSEF, DR. (MDF)
HORVÁTH JÓZSEF, DR. (MDF) Köszönöm, Elnök Úr! Tisztelt Ház! A déli szünetben volt egy sajtótájékoztató, ezzel kapcsolatban lenne egy ügyrendi hozzászólásom. Nem szeretnék a tartalmával foglalkozni, és minősíteni sem. Egyetlen dolog, amiben szót kértem: nagyon szerencsétlen, hogy a magyar Országházban Válencsik Ferenc – a Létminimum Alatt Élők Társaságát képviselve – sajtótájékoztatót tartott.
Azt hiszem, a Házszabályunk nem teszi lehetővé, hogy országgyűlési képviselőn kívül mások sajtótájékoztatót tartsanak ebben a Házban. Azt pedig végképp nagyon szerencsétlennek tartom, hogy ilyen ügyben az ország nyilvánosságát a Parlamentből tájékoztassák.
Kérem tisztelt elnök urat, hogy a jövőben ennek a lehetőségét tisztázzák, és lehetőség szerint, ha erre sor is kerülne, előtte egyeztessék, hogy mi lesz a sajtótájékoztatón. A Parlamentnek ehhez a dologhoz semmi köze. Éppen ezért kérem elnök urat, hogy a jövőre nézve tegye ezt meg. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem