ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Elkezdhetjük tehát, folyamatosan tudjuk lebonyolítani majd a határozathozatalt? (Dr. Kupa Mihály bólint.) Köszönöm szépen. Mert ha úgy gondolja pénzügyminiszter úr, hogy a határozathozatal folyamatossága kétséges, amennyiben munkatársai nem tekintették át, akkor inkább mást iktatunk be. De ha lehet, akkor elkezdenénk. (Dr. Kupa Mihály igent int.) Lehet, rendben van. Köszönöm a válaszát.
Következik az 1993. évi költségvetésről szóló törvényjavaslat határozathozatalának második szakasza. A bizottságok 8547-es számon együttes jelentést, 8625-ös számon kiegészítő együttes jelentést nyújtottak be. A szavazás során ezek figyelembevételével haladunk.
Felhívom figyelmüket, hogy a határozathozatal első szakaszában a törvényjavaslat eredeti szövegéről nem döntöttünk, a házszabálynak megfelelően arról is most fogunk határozni.
Következnek az egyes módosító javaslatok, illetve a javaslat egyes pontjai.
A jelentés 1. pontja szerint Varga Mihály a 3. § (1) bekezdés c) pontjának szövegpontosítását javasolja. A bizottságok támogatják. Miniszter úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem