KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF)

Teljes szövegű keresés

KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF)
KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF) Elnézést, Elnök Úr, egyszer már visszavettem magamtól a szót, de hogyha mégis megkaptam, akkor csak néhány mondatot szeretnék, nem a dolog érdemével kapcsolatban, hanem a technikai részleteivel kapcsolatban mondani.
Glattfelder képviselőtársam felszólalásából – és most nem az érdemi részét érintem a felszólalásának – az tünhetett ki, hogy itt a képviselőknek módjuk lesz a különböző részletek között válogatni. Én szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy itt nem ez van. Van egyszer a gazdasági bizottság törvényjavaslata egy egységes egészként, ehhez nyújtott be két képviselőtársunk egy módosító indítványt, amelyik szintén egy egységes egész, mondhatnám azt is, hogy egy komplett törvényjavaslat.
(12.50)
És a harmadik lehetőség az nem ennek a törvényjavaslatnak a különböző részletekben történő megváltoztatása, hanem az alkotmányügyi bizottságnak a javaslata, amelyik szintén egy komplett, egész javaslatként fogható fel, amelyik tartalmazza egyrészt a két képviselőtársunk által benyújtott módosító javaslat szövegét, plusz azokat a külön indítványokat, amelyeket képviselőtársam az előbb felsorolt, de egységes egészként.
Tehát arra a Parlamentnek nem lesz módja, hogy a két képviselőtársunk által benyújtott indítványhoz képest új elemek közül válogasson, hanem vagy elfogadja az egészet egységes egészként, vagy nem, de válogatásra nem lesz lehetőség. Köszönöm.
Elnök: Köszönöm. Megadom a szót dr. Lakos László képviselő úrnak, Magyar Szocialista Párt.
Felszólaló: Dr. Lakos László (MSZP)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem