ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): És az Országgyűlés? Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 29 "igen" szavazattal, 172 ellenszavazattal 12 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el.
A kiegészítő jelentés 24/A. pontja, a jelentés 24., 25. és 26. pontjai egymást kizáró megoldásokat tartalmaznak a törvényjavaslat 2. § (3) bekezdésének módosítására.
A 25. pontban lévő indítvány a normaszöveg további kilenc helyén is módosítást indítványoz. A 26. pontban lévő javaslat nem kapta meg a szükséges bizottsági támogatást.
A 24/A. pontban Eörsi Mátyás képviselő úr közvetlen formában 25%-ot, közvetett formában pedig 49%-ot javasol, ezzel összefüggésben az utolsó mondat elhagyását indítványozza.
A 24. pontban a gazdasági bizottság az üzletrészarányra 100%-ot javasol a kizárólagos helyett. A 25. pontban az alkotmányügyi bizottság ezt a törvény egészén következetesen átvezeti.
Először az alkotmányügyi bizottság javaslatát teszem fel szavazásra a jelentés 25. pontja szerint. A gazdasági bizottság támogatja. Államtitkár úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem