ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Tehát következik a határozathozatal.
A jelentés 1., 2. és 3. pontjának vonatkozó részében egymást kizáró megoldásokat javasolnak a törvényjavaslat 1. §-ának a Munka Törvénykönyve 42/A § (1) bekezdése módosítására.
Vincze Kálmán képviselő úr a 3. pontban lévő javaslata szerint nem kapta meg a szükséges támogatást, azonban 20 képviselő támogatja, így erről határoznunk kell.
Török Gábor képviselő úr javasolja, hogy a dolgozót a betegsége miatti keresőképtelenség idejére naptári évenként 15 munkanap betegszabadság illesse. Pusztai Erzsébet és Kulin Sándor javaslata szerint a dolgozót 10 munkanap betegszabadság illesse. Vincze Kálmán úr javaslata szerint a dolgozót betegsége miatt 5 munkanap, de naptári évenként 10 munkanap betegszabadság illesse meg.
Először Török Gábor úr javaslatáról szavazunk a jelentés 1. pontjának vonatkozó része szerint. A bizottság egyharmada ezt sem támogatja, azonban a képviselő úr megszerezte a szükséges képviselői támogatást. Kérdezem miniszter urat, egyetért-e.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem