ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Tekintettel arra, hogy a magánszemélyek jövedelemadójáról szóló törvényjavaslat bizottsági előkészítése lényegesen előrehaladottabb, mint a többi adótörvényé, a kiadott napirendtől eltérően most e törvény részletes vitája következik. Az előterjesztés 3240-es számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy a bizottságok közbenső együttes jelentését az egyes képviselőcsoportok, az érdekelt bizottságok elnökei, valamint a tárcák a vitát megelőzően kézhez kapják. E jelentés munkapéldányként szolgál, úgy tudom, osztása megkezdődött, és a végleges jelentés kiadására a módosító javaslatok bizottsági megtárgyalása után kerül sor.
Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságok – a költségvetési, a gazdasági, a szociális és az alkotmányügyi – elnökeit, hogy melyikőjük kíván előadót állítani. Az alkotmányügyi bizottságot kérdezem először.
Felszólaló: Dr. Salamon László, az alkotmányügyi, törvény-előkészítő és igazságügyi bizottság elnöke

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem