ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Megkérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket! Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm minden képviselőtársunkat, kedves vendégeinket, a rádióra és a képernyőre figyelő minden honfitársunkat.
Téli rendkívüli ülésszakunk első ülésnapját megnyitom. Külön is tisztelettel köszöntöm a delegációja élén vendégpáholyunkban megjelent Tom Lantost, Lantos Tamás amerikai kongresszusi képviselőt, aki erdélyi hátrányos helyzetű gyermekek érdekében indított jótékonysági akció ügyeinek intézése végett tartózkodik hazánkban. (Az országgyűlési képviselők felállva, nagy tapssal köszöntik a vendégpáholyban helyet foglaló küldöttséget, a küldöttség vezetője felállva köszöni meg az üdvözlést.) Kívánom, hogy működése sikeres legyen, és jól érezze magát Magyarországon.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Horváth József és Trombitás Zoltán jegyzők lesznek segítségemre.
A mai ülésünkről előzetesen 18 képviselőtársunk jelezte távolmaradását. Amennyiben valamelyikőjük mégis meg tudott jelenni, kérem, jelezze ezt gépe bekapcsolása végett. (Megtörténik.) Kérem Kéri Kálmán és Sápi József gépének bekapcsolását.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem