BORZ MIKLÓS

Teljes szövegű keresés

BORZ MIKLÓS
BORZ MIKLÓS, (FKgP 12 tagú képviselőcsoport): Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársak! Hölgyeim és Uraim! Eredetileg nem kívántam hozzászólni, de úgy érzem, hogy autótulajdonos sorstársaimnak kell pár gondolatát és kételyét kifejtenem.
Egy módosító indítványt nyújtottam be, amelynek a lényege az, hogy ne csak a magánszemélyek, hanem a költségvetési szervek, önkormányzatok és minden ilyen szerv fizessen ugyanúgy gépjárműadót, mint a magángépjármű-tulajdonosok. Ez nemcsak nemes bosszú lenne a magángépjármű-tulajdonosok részéről, hanem egy kicsikét kifejezése annak – itt szeretném Rudics képviselőtársamnak az eredetileg bemondott egy rókáról két bőrt való lehúzásról szóló megjegyzését megcáfolni –, hogy ez az a róka, amelyikről most jelenleg már a hatodik bőrt húzzák.
Ezek a bőrök a következők: az első az üzemanyagár, a másik a gépkocsiárak, a harmadik az alkatrészárak, a negyedik a kötelező biztosítási díjak, az ötödik a biztosítótársaságok által még rózsaszín ködbe burkolt új casco-díjak, és ennek a tetejébe jön a gépjárműadó.
Tehát én úgy érzem, hogy a magángépjármű-tulajdonosoknak azt a vágyát fejezem ki evvel a módosító javaslatommal, hogy enyhén szólva bosszút álljanak a költségvetési szerveken. Tudom, hogy egy kicsikét visszásan fest ez, de sajnos ez a közvélemény, és én azt hiszem, hogy a közvélemény véleményét tolmácsoltam evvel.
A magam részéről azt meg fogom gondolni, hogy egyáltalán megszavazzam-e ezt a javaslatot. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem