SZILI SÁNDOR (MSZP)

Teljes szövegű keresés

SZILI SÁNDOR (MSZP)
SZILI SÁNDOR (MSZP) Nem viszonválaszra, mert azt hiszem, nem támadott meg képviselőtársam, csak egy megjegyzést, és tényleg nem akarok ebből vitát provokálni, de én úgy érzem, hogyha igaza is van, hogy a munkaerkölcs romlott az utóbbi időszakban, én úgy gondolom, akkor sem kéne a kényszermunkát bevezetni, ez nem indokolja.
Ez az egyik megjegyzésem. A másik az, hogy azért egyedi esetekből nem lehet általánosítani, és nem hiszem, hogy jellemző a magyar munkanélküliekre, hogy Törökországba járnak seftelni. És akkor engedje meg, amit nem mondtam el a beszédemben, de előttem felrémlett, egy rossz álom talán, hogy az önkormányzatnak mondjuk éppenséggel szüksége volna és nincs pénze kőművesekre, és akkor esetleg a közvetlen kapcsolatai révén valahogy ráveszi az egyik építő vállalatot: ugyan már, bocsáss el három kőművest, légy szíves, aki nekem ingyen megcsinálja. Tudom, hogy ez nagyon extrém, de ha ennyire bizalmatlanok vagyunk a dolgozók felé, ennyire bizalmatlanok lehetünk más irányban is. Köszönöm szépen, és nem akartam vitát provokálni.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem