ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Megkérem tisztelt képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket. Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm minden képviselőtársunkat, kedves vendégeinket, a rádióra és a képernyőre figyelő minden honfitársunkat. Ülésszakunk mai munkanapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Kóródi Mária és Horváth József jegyzők lesznek segítségemre.
A mai ülésnapunkról 17 képviselőtársunk jelezte előre a távolmaradását. Ha valamelyikük mégis meg tudott jelenni, kérem, jelezze ezt a körülményt. Nem jelentkezett senki.
Tisztelt Országgyűlés! Jelenlét-ellenőrzést tartunk. Most kérem "igen" szavazatukat, illetve az "igen" gombot megnyomni. (Megtörténik.) Köszönöm. (240 jelenlévő, bejelentett távolmaradó 19, be nem jelentett 125.) Megállapítom, hogy a jelentkező államtitkárokkal együtt a jelenlévők száma 242, az ülés határozatképes. Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetek arra, hogy az országgyűlési képviselők száma jelenleg 384, a határozatképességhez így 193 képviselő jelenléte szükséges. (Az elnöknek jelzik, hogy Iványi Gábor jelentkezik. Iványi Gábor: Nem működik a gépem.) Iványi Gábor gépét kérném működésbe helyezni.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem