LABORCZI GÉZA (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

LABORCZI GÉZA (SZDSZ)
LABORCZI GÉZA (SZDSZ) Köszönöm a szót, Elnök Úr. Megvárom a csendet. (Bánffy György: Mi is várjuk, figyelünk.)
Az első megjegyzésem az, hogy a Házszabály szerint – azt gondolom – "az interpelláció kapcsán valóban nincs vita". (Közbeszólások.)
Pálos Miklós államtitkár úrnak a megszólalását nem tartom helyénvalónak. Nagyon szívesen állok rendelkezésre, hogy ezt a problémát tisztázzuk, azt gondolom, az, ami az interpellációmban elhangzott, az ő Magyar Nemzetben megjelent interjújával kapcsolatosan az az, hogy a légköréből az derült ki, (derültség, moraj) hogy ő efelé viszi el a dolgokat. Ezen kívül az Új Ember számban pontosan a március 24-i – az általam idézett – számban ő ezt így fogalmazta meg, hogy az egyházak érdekeit képviseli a kormányzatnál az Új Ember. (Közbekiáltások: Idézet! – Zaj.)
Azt gondolom, hogy mindazonáltal ez a vita is azt mutatja, hogy ez a probléma jelentős és tisztázásra szorul. Én azt kérem az Elnök úrtól, hogy ezt a vitát zárjuk le, és szavazással döntsük el. (Moraj.) Pálos Miklós államtitkár úrnak pedig állok rendelkezésére, hogy ezt a kérdést tisztázzuk. (Moraj és közbekiáltások.)
Határozathozatal

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem