HÁMORI CSABA (MSZP):

Teljes szövegű keresés

HÁMORI CSABA (MSZP):
HÁMORI CSABA (MSZP): Tisztelt Ház! Nyilvánvalóan Zsiros Géza képviselőtársunk téved, amikor engem pontatlansággal vádol. Én azt mondtam a hozzászólásomban, hogy jelentős irányváltás tapasztalható. Az irányváltás lemérhető a kormánykoalíció pártjai, szónokai által támogatott kormány-előterjesztés és a korábbi különböző pártprogramok között.
A Kisgazdapárt programjában a következőt írta: "Az önkormányzat önálló gazdálkodást, függetlenséget tételez fel, ennélfogva nemcsak politikai, de gazdasági szabadsággal is rendelkeznie kell. Véleményük szerint meg kell szüntetni azt a gyakorlatot, amely minden anyagi támogatást a költségvetésből származtat, azt a gyakorlatot, ahol a bevételeket felülről osztják el, mert ez az önkormányzatokat kiszolgáltatottá teszi."
Azt gondolom, hogy én pontosan utaltam a Kisgazdapárt programjára, és ezt az előbbi idézet is alátámasztja. Ezzel nyilvánvalóan ellentétes ennek a törvénytervezetnek például az a tétele, amely az 1000 négyzetméternél nagyobb irodákat államosítaná. (Szórványos taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem