ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Jó, én csak azt jegyeztem meg, elnök úr, hogy minden bizottsági tag érezze kötelességének, hogy hivatalból vizsgálja ezt a kérdést. Ha senki nem hivatkozik rá, egy utólagos kifogás akkor is alapos lehet. Köszönöm szépen.
Tehát ez esetben nem tudunk mást tenni, minthogy a szavazást elhalasztjuk ebben a kérdésben, de meg kell vizsgálnunk, hogy az elfogadott tárgysorozatból meg tudunk-e valamit ma tárgyalni.
Lehetőség van arra, hogy az egyes állami tulajdonban lévő vagyontárgyak önkormányzatok tulajdonába adásáról szóló törvényjavaslat általános vitáját folytatjuk. Ha senki nem hivatkozik arra, hogy nem készült fel, mert arra számított, hogy holnap mondhatja el felszólalását, akkor helyesnek tartom, ha ezt vitát folytatjuk, hogy az idővel jól tudjunk gazdálkodni. (A főtitkár az elnökhöz fordul.)
Tehát azért nem lehetett lezárni ebben a tárgyban az általános vitát, mert még módosító indítványokat kívántak előterjeszteni, és dr. Józsa Fábián képviselő úr várható felszólalási igényt jelentett be, vagy módosító indítvány előterjesztésére kért lehetőséget. Ezért napoltuk el annak idején, tehát pontosan ma egy héttel ezelőtt ennek az általános vitáját. Józsa Fábián kévpiselő úré a szó.
Felszólaló: Dr Józsa Fábián (MDF)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem