KOVÁCS GÁBOR (KDNP)

Teljes szövegű keresés

KOVÁCS GÁBOR (KDNP)
KOVÁCS GÁBOR (KDNP) Köszönöm, Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Miniszter Úr, illetve Államtitkár Úr! A két hónappal ezelőtt benyújtott kérdésemet Balassagyarmat és környékének a modern távközlésbe való bekapcsolása tárgyában nemcsak a régi, elavult, kézi kezelésű központnak a város fejlődését is akadályozó állapota tette szükségessé, hanem az is, hogy 1990. december 5-én ennek a központnak jelentős része leégett. A miniszter úr sürgős segítségét kértem, és most örömmel köszönöm meg, hogy ezt a segítséget megkaptuk. A régi központ ismét működik. Igaz, hogy egy interurbán kapcsolására változatlanul órákat kell várni.
Felhívtam miniszter úr szíves figyelmét, hogy Balassagyarmaton az új telefonközpont épülete már fölépült, a műszaki berendezések szerelése viszont késik. Tisztelettel kérdezem, hogy mikorra tudják megoldani Balassagyarmat és környékének modern távközlésbe való bekapcsolását. Köszönöm. (Kis taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem