ELNÖK (Vörös Vince)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Tisztelt Országgyűlés! Megkezdjük munkánkat, jó napot kívánok minden kedves képviselőtársamnak és kedves vendégeinknek. Ülésszakunk mai ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében dr. Kóródi Mária és Tóth Sándor jegyző képviselőtársaim lesznek segítségemre.
Tisztelt Országgyűlés! Mai ülésünkről a távolmaradását 40 képviselőtársunk előre bejelentette. Képviselőtársaim jelzését kérem, ha a bejelentés ellenére mégis el tudtak jönni az ülésünkre. Nincs jelentkező.
Tisztelt Országgyűlés! Jelenlét-ellenőrzést tartunk, kérem, nyomják meg az "igen" gombot. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az ülésteremben az államtitkárokkal 234 képviselő tartózkodik, tehát az Országgyűlés határozatképes.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy az országgyűlési képviselők száma jelenleg 383, a határozatképességhez így 192 képviselő jelenléte szükséges.
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy ismertessem mai ülésnapunk programját. Tekintettel arra, hogy a mai nap délelőtt a szokásostól eltérően bizottsági ülésekre került sor, a mai ülésnapunkat néhány bejelentést követően az interpellációk és kérdések elmondásával kezdjük. Ezután rövid szünetet tartunk. A szünetben képviselőtársaim kézhez kapják a délelőtt ülésező három bizottság együttes kiegészítő jelentését a kárpótlási törvényjavaslathoz benyújtott újabb módosító javaslatokról. A szünet után megkezdjük a kárpótlásról szóló törvényjavaslat határozathozalát. Már most előre jelzem, hogy a holnapi végszavazásra dr. Zsiros Géza és 31 képviselőtársa név szerinti szavazást kér.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem