ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Az államtitkárok nem jelezték. (Isépy Tamás: "Nem"-mel szavazunk.) Egy "nem" és hat tartózkodás. (Közbeszólások.) 7 "nem".
Tehát az Országgyűlés 115 "igen" szavazattal, 76 "nem" szavazattal 48 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el.
Kérdezem ezért a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az országgyűlési határozati javaslat eredeti 1. pontját? Kérem, most szavazzanak. (Megtörténik.) Az államtitkárok szavazatait kérem! (Isépy Tamás: Nem.) 7 "nem".
Az Országgyűlés az eredeti javaslatot, illetve annak 1. pontját 126 "igen" szavazattal, 52 ellenszavazattal 60 tartózkodás mellett elfogadta.
Végezetül kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy a már elfogadott módosító javaslattal együtt elfogadja-e az Egyezmény a Gyermek Jogairól magyar jogrendbe illesztéséről szóló… (Közbeszólások: Nincs módosítás.) Hack Péter jelentkezett.
Ügyrendi kérdésben felszólaló: Dr. Hack Péter (SZDSZ)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem