CSÉPE BÉLA (KDNP)

Teljes szövegű keresés

CSÉPE BÉLA (KDNP)
CSÉPE BÉLA (KDNP) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Frakciónk álláspontját az Állami Vagyonügynökség munkájával kapcsolatos beszámolónál én részletesen kifejtettem, és azt nem akarom ismételni, hogy mennyire sürgős és fontos dolog az új vagyonpolitikai irányelvek megalkotása. Éppen erre alapozva, mivel annyira jelentős és fontos ezeknek a megalkotása, frakciónk úgy véli, hogy csatlakozunk ahhoz a felfogáshoz, hogy nem tartjuk szükségesnek ezt a formális meghosszabbítást, mivel már be vannak nyújtva az új vagyonpolitikai irányelvek, és inkább valóban arra koncentráljunk, hogy az új vagyonpolitikai irányelvek mielőbb és jól megszülessenek.
Úgy véljük továbbá, hogy az a joghézag – ha szabad így mondani –, ami keletkezik a Vagyonügynökségnél emiatt, az egyáltalán nem gátolja tulajdonképpen a Vagyonügynökséget munkájában, kizárólag szerződést nem tud kötni ez alatt a rövid idő alatt, de előkészíteni tud, és szó sincs arról, hogy a munkáját fel kellene emiatt függeszteni. Ezért frakciónk álláspontja az, hogy most már ezeket a régi vagyonpolitikai irányelveket, amelyek felett nagyon eljárt az idő és amelyek korszerűtlenek, módosításra szorulnak, most már ilyen rövid időre ne hosszabbítsuk meg, ne kerüljünk abba a helyzetbe, hogy immár negyedszeri meghosszabbítást éljünk át, hanem minél hamarabb fogadjuk el az új vagyonpolitikai irányelveket. Tehát mi amellett vagyunk, hogy itt "nem"-mel szavazzunk. Köszönöm szépen. (Szórványos taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem