ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP)

Teljes szövegű keresés

ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP)
ZSIROS GÉZA, DR. (FKgP) Elnök Úr! Tisztelt képviselőtársaim! Sajnálom, hogy Palotás képviselőtársam nincs jelen, ugyanis az ő hozzászólásához jelentkeztem még be, de hát így hozta a sors. Én személy szerint be merem vallani, hogy a világkiállítással kapcsolatos információk birtokában személy szerint nem merek, nem tudok, és nem is akarok befektetni mint vállalkozó ebbe az üzletben. (Taps az ellenzék padsoraiban.)
Még szerettem volna őt kérdezni, hogy ő vajon mennyit vállal ebből a lehetőségből, ami majd rendelkezésre áll. Én személy szerint, visszatérve a mezőgazdaságba – még az összes bizonytalansági tényezőt is ismerve – szívesebben fektettem be, és fektetek be a jövőben vagy a közúti áruszállításba. Mint értesültem, ő a gyógyszeriparral és a gyógyszer-kereskedelemmel kapcsolatos dolgokat helyezve előtérbe. (Derültség.) De ennek ellenére el kell ismernem, hogy ugyanúgy, mint annak idején a millennium időszakában, volt egy beruházás, aminek előnyeit mi még ma is élvezzük. Valami hasonlónak érzem én ezt a lehetőséget, de az én adottságaim, vállalkozói képességem nem nyújt lehetőséget, hogy egy ilyen nagy horderejű kérdésbe érdemben be tudjak kapcsolódni az összes lehetséges kockázat ismeretében. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem