RÓZSA EDIT (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

RÓZSA EDIT (SZDSZ)
RÓZSA EDIT (SZDSZ) Köszönöm szépen. Úgy tűnik, ez arra is lehetőséget adott – hogy Vona Ferenc képviselőtársam előttem beszélhetett –, hogy így a két képviselőtársamra egyszerre reagáljak. Tudniillik éppen a 30 milliárd forintról van szó.
Palotás képviselő úr 40 perces beszédében ugye egy-két percet arra is szánt, hogy a világkiállításról beszéljen amellett, hogy a FIDESZ politikai tevékenységének elemzésébe, illetve az SZDSZ médiaszereplésének elemzésébe bocsátkozott. Egy-két perc erejéig azért volt szó a világkiállításról. Ezen belül ugye ő azt említette, hogy figyelt az én beszédemre, amit én azért nem láttam, mert valakinek a hátát láttam, akivel éppen beszélgetett, és nem láttam, hogy ő mennyire figyelt.
Nos, ami a 30 milliárd forintot illeti, erre valóban valószínűleg nem figyelt, tudniillik ezt a következő jelentésből vettem, idéztem, és ezt említettem is, ugye a főváros ad hoc bizottságának, egyik albizottságának jelentéséből, és ezt Vona képviselőtársam figyelmébe is ajánlom. Tizenkettedik pont: "A legutóbbi napok fejleményeként napvilágot látott az MDF közleménye, amely arra az esetre, ha a világkiállítás 1996-ban elmaradna, kilátásba helyezi az erre szánt 30 milliárd forintnak az országos infrastruktúraépítésre és vállalkozásélénkítésre fordítását." Ennyit a 30 milliárd forintról.
A másik pedig a bombaüzletről magáról. Nos, ez valóban bombaüzlet lenne, kötvényeket kellene kibocsátani, és a vállalkozók jegyezhetnék. Köszönöm figyelmüket. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem