BÉKESI LÁSZLÓ, DR. (MSZP)

Teljes szövegű keresés

BÉKESI LÁSZLÓ, DR. (MSZP)
BÉKESI LÁSZLÓ, DR. (MSZP) Köszönöm, Elnök Úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter úr! Úgy vélem, hogy a vita közben közbenső hozzászólásra vállalkozott, és nem tekinthetjük ezt összegző válaszának. Ezt a véleményemet azért merem megkockáztatni, mert azt hiszem, hogy elszalasztott egy kitűnő lehetőséget. Azt a lehetőséget, hogy a konkrétan felmerült kérdésekre a menet közben próbáljon választ adni.
Ezért mindössze három kérdésem lenne, abban a reményben, hogy a vitazáró összefoglaló válaszában erre válaszolni fog.
Az első: a pénzügyminiszter határozott és nyilvánosságra hozott "nem"-je hogyan viszonyul a Kormány ön által egységesnek minősített igenlő álláspontjához?
A második kérdés: a kormány az elhangzott kérdésekre módosított törvényjavaslat beterjesztésével kíván-e reagálni, vagy ha nem, akkor harmadik kérdésként: ön vitazáró beszédében válaszol-e arra a hat konkrét kérdésre, amelyeket mi vezérszónoki beszédünkben föltettünk azért, hogy tudjunk határozottan dönteni igennel, vagy nemmel. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem