ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Szavazás.) Az Országgyűlés a módosító javalatot 225 "igen" szavazattal ellenszavazat nélkül, 3 tartózkodás mellett elfogadta.
A jelentés 4. és 5. pontja alternatív megoldást tartalmaz a törvényjavaslat 2. pontjának új, c) ponttal történő kiegészítésére vonatkozóan. Mádi László azt javasolja, hogy az Országgyűlés kérje fel a Kormányt, hogy működjék közre a Társadalombiztosítási Alap kinnlévőségeinek behajtása érdekében, és a Társadalombiztosítási Főigazgatósággal együttműködve hozza meg a megfelelő intézkedéseket ennek érdekében, és ha ezek a rendelkezések parlamenti döntést igényelnek, akkor terjessze a Parlament elé.
Dr. Pusztai Erzsébet és Soós Károly Attila azt javasolja, hogy a Társadalombiztosítási Alap kinnlévőségeinek a behajtása érdekében hozza meg a megfelelő intézkedéseket, és azokról 1991. szeptember 30-ig számoljon be.
Először dr. Pusztai Erzsébet és Soós Károly Attila javaslatát teszem fel szavazásra a jelentés 2923-as számú módosító javaslata szerint. A javaslatot mindkét bizottság támogatja. Államtitktár úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem