TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP)

Teljes szövegű keresés

TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP)
TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP) Igen tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Valóban két percen belül fogok maradni, hiszen én Kádár miniszter úrral ellentétben meg szeretném védeni Ungár Klára szakmai becsületét… (derültség) …, ugyanis ő kétségkívül tovább tart, mint Kádár miniszter úr vagy én – ezt, ha megengedi a miniszter úr, az Ön nevében is nyilatkozom –, mert mi még nem gondoljuk, hogy hármas duó létezik, mi megrekedtünk a duó tekintetében a kettőnél. Ungár Klára a duónál már háromról is tud. Ez az egyik megjegyzésem.
A másik megjegyzésem, ami azzal kapcsolatos, hogy "ő már akkor a lakásügyekben", amikor mi még semmit nem tettünk ezért. Kérem, én ezt nem akarom kétségbe vonni, hiszen Ungár Klárának a KISZ-ben már akkor kiváló lehetőségei voltak ebben az ügyben ténykedni, amikor nekünk, ellenzéki politikusoknak erre nem volt lehetőségünk. (Helytelenítő közbeszólások jobbról és balról.) Köszönöm szépen. (Derültség középen.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem