TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP)

Teljes szövegű keresés

TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP)
TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP) Elnézést, de én csak azt szeretném észrevételezni, amint említettem a felsorolásom kezdetén, most került kiosztásra a költségvetési bizottságnak az 1360-as számú módosító indítványa. Én akárhogy is nézem, nem tudok mást olvasni ennek a végén, mint azt, hogy Soós Károly Attila a bizottság elnöke. (Soós Károly Attila közbeszólása: s.k. – Az elnök közbeszólása: Kérem, hogy ne személyeskedő vitát, érdemit!)
Rendben van, de ha meg tetszett engedni az egyik oldalon, gondolom, Elnök Úr, a Házszabály éppúgy megengedi a másik oldalon az erre való hivatkozást. Csak azt említeném meg, el tudom fogadni azt, hogy ez a költségvetési törvénytervezetben eredetileg is szereplő tételek kimásolása, mert hiszen erre utalt Soós Károly Attila, de akkor kérdezem, hogy miért kellett kimásolni, ha új elemet nem tartalmaz, csak azért, hogy az ő neve alatt is megszellőztessék. (Derültség.) Ha így van, akkor nem kívánok tovább észrevételt tenni.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem