KELEMEN JÓZSEF (MDF)

Teljes szövegű keresés

KELEMEN JÓZSEF (MDF)
KELEMEN JÓZSEF (MDF) Kérem, röviden. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Két gondolat, amit Borz képviselőtársam is mondott, hogy kontraszelekció jöhet létre, hogyha a 18 hónapos kor, illetve ez a szolgálatidő lemegy 12 hónapra. Hiszen tudvalevő, akinek gyakorló katonafia van, vagy a katonák tudják, hogy milyen gyenge kondícióban kerülnek a fiataljaink a honvédséghez. A honvédségnek egy olyan szerepe is van tulajdonképpen, hogy egy kicsit a szervezetet felhozza, egy kicsit ellenállóbbá tegye. Ez az egyik meglátásom.
A másik pedig tisztelt Király Béla és Tirts Tamás képviselő urakhoz, hogy nem tartanak attól, és elnézést kérek azoktól a sorkatonáktól, akik most sorkatonák, tudniillik nem tartanak attól, hogyha a törvény hatályba lépésekor kiürítjük a laktanyákat, akkor ki marad bent a laktanyákban. Mert ilyen veszély is fennáll, ha leszereljük azokat, akikre már vonatkozhatna a 12 hónap. Köszönöm szépen. Én csak ennyit szerettem volna.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem