ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Én úgy gondolom, hogy ezt a javaslatot meg lehet szívlelni. Most már egyébként is hat óra van… (Közbeszólások: Hét!) … Bocsánat, hét óra van. (Derültség.) Úgy gondolom, miután itt vita merült fel, talán az Országgyűlés helyezkedhet arra az álláspontra, hogy még nyitva hagyjuk az általános vitát, és holnap reggel visszatérünk erre a kérdésre. (Közbeszólások a jobb oldalról: Nem helyezkedünk! Zárjuk le!)
Azt hiszem, ez egy olyan javaslat, miután érdemi vitáról van szó, az Országgyűlés ezt így vegye tudomásul. Én ezt javaslom a tisztelt Országgyűlésnek, és ne csináljunk belőle most már újabb ügyrendi vitát.
Megkérdezem az Országgyűlést: így, szavazás nélkül, hogy elfogadja-e ezt a megoldást, hogy most ne zárjuk le az általános vitát? (Igen.) Köszönöm szépen. (Derültség.)
Azt kérem ebben az esetben, Miniszter Úr, hogy holnap írásban legyen szíves előterjeszteni a javaslatát.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem