ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Kérdezem a Tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem erről szavazni. (Megtörténik. 185 "igen", 1 "nem", 6 tartózkodás.)
Mégis szükség lett volna a létszám-ellenőrzésre. Ez még kevés. (Közbeszólás: Az államtitkárok?) Az államtitkárokat beszámítottam. Igen. Tisztelt Országgyűlés! Megismételjük a szavazást, mert két-három szavazaton múlik.
Most kérdezem az Országgyűlést, hogy elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem erről szavazni! (Megtörténik.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 204 "igen" szavazattal, 1 ellenszavazattal és 8 tartózkodással elfogadta.
Kérdezem ezek után a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az egyes városok megyei jogú várossá nyilvánításáról szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem erről szavazni! (Megtörténik.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az országgyűlési határozati javaslatot 196 "igen" szavazattal, 1 ellenszavazattal és 19 tartózkodással elfogadta.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem