GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP)

Teljes szövegű keresés

GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP)
GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP) Köszönöm, Elnök Úr! Józsa Fábián képviselőtársam, akinek én nagy tisztelője vagyok, már ami a közigazgatási szakértelmét illeti, felvilágosított a törvényjavaslat néhány passzusát illetően, de igazán nem győzött meg.
Amire külön szeretnék reagálni, ez a személyzetre való utalás és az elbocsátás. Azt hiszem, hogy Józsa Fábián teljesen félreértette a szavaimat. Mi azt szeretnénk csak – és ezt a csakot idézőjelbe teszem –, hogy ez a közigazgatási rendszer, ami kiépülőben van, ne kívánjon több embert, mint amennyi ma végzi a feladatot, és tartok tőle, hogy az a struktúra, amely kiépülni látszik, az több embert kíván, mint amennyi végzi a feladatokat jelenleg, márpedig Józsa Fábián is arról beszélt, hogy a feladatok mennyisége nem fog változni.
A részletekbe nem kívánok belemenni, talán a módosító javaslataink azokra a problémákra is választ adnak, amelyeket hozzászólásában érintett, most még kár lenne vitatkozni, azt azonban nyomatékkal szeretném aláhúzni, hogy a szocialista pártnak nem volt, és gondolom, a jövőben sem lesz az a véleménye, hogy tömeges leépítéseket kell végrehajtani az államigazgatásban, mert tudjuk mi is, hogy az állampolgárok ügyeit intézni kell. Mi csak azt szeretnénk, hogy ez ne kerüljön többe, mint amibe eddig került. Köszönöm szépen. (Taps a szocialista párt részéről.)
Határozathozatal a törvényjavaslat részletes vitára való bocsátásáról

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem