ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Kérem dr. Lukács Tamás képviselő urat, hogy módosító javaslatát írásban nyújtsa be, legyen szíves, s megkérem dr. Matyi László képviselő urat, amennyiben az általa elmondottak módosító javaslatokat is jelentenek, hogy legyen szíves ugyancsak írásban benyújtani.
Bejelentem a tisztelt Országgyűlésnek az általános vita lezárása előtt, hogy Palotás János képviselő úr éppen csak hogy az imént írásban módosító javaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek, amelynek sokszorosítása folyamatban van. Képviselőtársaim holnap reggel meg fogják kapni. A főtitkár úr emlékeztet arra, hogy azt is mondjam meg: holnap nyújtsák be írásban az említett képviselő urak a módosító javaslatokat, hogy azután szerdán a bizottságok azokat megtárgyalhassák.
Tisztelt Országgyűlés! Itt még újabb jelentkezők névsora jelent meg a monitoron. Ezt nem tudom mire vélni. (Derültség.) Tudniillik egyszer már úgy tűnt, vége szakad a felszólalásoknak, de ezek után megkérdezem a felszólalási szándékukat jelző képviselőket, dr. Remport Katalin képviselőnőt, dr. Mészáros István László képviselőt, dr. Török Ferenc képviselőt, hogy tehát nem jutottunk még el az általános vita lezárásáig? (Felkiáltások: Nem!)
Kérem szépen, tehát jelentkeznek. Értettem. Ezek szerint nem lehet lezárni az általános vitát. Miután azonban 7 óra elmúlt, én a mai nap munkáját befejezettnek nyilvánítom. Még bejelentések lesznek. Holnap folytatjuk az általános vitát. Kérem, hallgassák meg a bejelentéseket.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem