HAVAS GÁBOR (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

HAVAS GÁBOR (SZDSZ)
HAVAS GÁBOR (SZDSZ) A választ sajnos nem tudom elfogadni. (Derültség.)
Elöljáróban azt jegyezném meg, hogy én a cigánybűnözés fogalmát kizárólag olyan szövegrészekben használtam, ahol Túrós Andrástól idéztem. (Taps.) Hozzá szeretném tenni azt is, hogy Kőszeg Ferenc barátommal ellentétben, én Túrós András szakmai hozzáértését is erősen megkérdőjelezem. Karrierje – amelynek a részletes ismertetésébe most nem kívánok belemenni – egyértelműen azt bizonyítja, hogy ő szigorúan politikai alapon, a politikai elkötelezettsége révén csinált karriert.
Én elhiszem a miniszter úrnak, hogy ő egy szigorúan politikamentes, kizárólag szakmai alapokon nyugvú rendőrséget kíván megteremteni, amelyben Túrós András korábbi képességei és eszmei elkötelezettségei kevésbé érvényesülhetnek, de azért ne gondolja azt a miniszter úr, hogy a rendőrség a továbbiakban a maga eszközeivel informális úton nem fog politizálni. Éppen ezért egyáltalán nem lényegtelen, hogy kik a rendőrség vezetői. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem