ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az ismertetett tárgysorozatot? Kérem, szavazzunk! Most lehet szavazni! (Megtörténik.) Köszönöm.
Bejelentem, hogy az Országgyűlés 304 "igen" szavazattal, 2 ellenében, 8 tartózkodás mellett a tárgysorozati javaslatot elfogadta.
Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a Legfelsőbb Bíróság elnökének és a legfőbb ügyésznek a megválasztása ma a délutáni kisszünetben történik.
A Legfelsőbb Bíróság elnökének a megválasztásához az országgyűlési képviselők kétharmadának szavazata szükséges. Nyomatékosan megkérem tehát képviselőtársaimat, hogy jelenlétükkel tegyék lehetővé az eredményes választást.
Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy az Állami Vagyonügynökségről és a hozzá tartozó vagyon kezeléséről és hasznosításáról szóló 1990. évi VII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot a gazdasági, valamint a költségvetési, adó- és pénzügyi bizottság érdemlegesen nem tárgyalta meg. Emellett a gazdasági bizottság úgy foglalt állást, hogy az Országgyűlés előtti vitájára csak az önkormányzati, valamint a privatizációs törvényjavaslat elfogadása után kerüljön sor. Így az előterjesztés a házbizottság véleménye és a Kormánnyal való konzultáció alapján későbbi időpontban kerülhet napirendünkre.
Döntés törvényjavaslatok sürgős tárgyalásáról

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem