ELNÖK (Kéri Kálmán)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Kéri Kálmán)
ELNÖK (Kéri Kálmán): Köszönöm. Tudomásul szolgált.
Tisztelt Országgyűlés! Amint ez az előzetesen kiküldött napirendből is kitűnik, a választási szervek imént elhangzott beszámolóját az Országgyűlés a mandátumok igazolását követően fogadja el, mivel addig érvényes határozat nem lehetséges. Az Országos Választási Bizottság elnöke beszámolójában jelezte, hogy néhány képviselő mandátumának sorsa még nem dőlt el.
Haraszti Miklós képviselőtársunk esetében azonban bizonyos, hogy vagy egyéni választókerületben, vagy területi listán, de mindenképpen képviselői mandátumot szerez. A jogvita eldöntéséig azonban megbízólevelét nem kaphatja meg. A mandátumvizsgáló bizottság mindezt figyelembe véve úgy döntött, hogy az alakuló ülésre Haraszti Miklóst meghívja, de mivel mandátumát igazolni nem tudja, a képviselői jogát nem gyakorolhatja.
Bejelentés a mandátumvizsgálat megkezdéséről

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem