Borjuszelet,

Teljes szövegű keresés

Borjuszelet, paprikásan, a borju combjából vágott hosszukás szeleteknek következő módon való elkészítéséből áll: miután a hússzeletek megverettek s besózattak, lisztbe mártva forró zsirban hamar megsüttetnek e tálalás előtt paprikás tejfeles lével öntetnek le.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem