Digitalizálás a munkánk, hivatásunk, szenvedélyünk.

„A kultúránk akkor fejlődhet, ha a múltunkat, közös tudásunkat és identitásunkat hordozó emlékeinkből minél többet tudunk eljuttatni a lehető legtöbb emberhez; s mindezt úgy, hogy a befogadókban a továbbgondolkozás igényét is elősegítjük.ˮ

Szolgáltatások

Prémium Magyarország legnagyobb és folyamatosan bővülő digitális periodika adatbázisa, amely a teljesség igényével teszi hozzáférhetővé több száz hazai tudományos és szakfolyóirat, valamint heti- és napilap minden lapszámát. A több millió oldalas szövegállományban történő keresés, továbbá a több száz lap tartalomjegyzékének böngészése díjtalan, a dokumentumok megjelenítéséhez előfizetés szükséges.

A Hungaricana szolgáltatás elsődleges célja, hogy a nemzeti gyűjteményeinkben közös múltunkról fellelhető rengeteg kultúrkincs, történeti dokumentum mindenki számára látványosan, gyorsan és áttekinthető módon váljon hozzáférhetővé. Az adatbázis folyamatosan gazdagodó virtuális gyűjteményei a gyors ismeretszerzés mellett, a mélyebb feltáró kutatások követelményeinek is megfelelnek.

A honlap azzal a céllal jött létre, hogy a Habsburg Birodalom és utódállamainak történelmi térképeit, nagy térképsorozatait innovatív módon mutassa be. A folyamatosan bővülő gyűjtemény a nagy katonai felmérések mellett, kataszteri és várostérképeket is tartalmaz, amelyeket akár 3D-ben vagy egymással összehasonlítva is meg tudunk jeleníteni, miközben történeti síkon is tudunk településneveket keresni.

Technológiák

Könyv digitalizálás

Dokumentum digitalizálás

Történelmi térképek

Művészi reprodukció


Rólunk

25 év és 30 millió digitalizált és publikált dokumentum tapasztalatát, teljes körű feladat megoldási képességünket, innovatív, piacvezető eszközparkunkat és szoftverkörnyezetünket ajánljuk.

Projekttervezés, digitalizálás, adatbázis építés, publikálás és tartalomszolgáltatás mind egy kézben.

Elérhetőségek - cégadatok    Hírek

Rólunk mondták

 


Kiadványok

Fennállásunk óta több száz digitális lemezes kiadványt publikáltunk. Böngésszen közöttük az alábbi oldalon, ahol a legtöbbet meg is rendelheti tőlünk.

Összes kiadvány     Online ingyenesen elérhető kiadványok

Kapcsolat

kötelező

kötelező

kötelező