BALLA GYÖRGY

Full text search

BALLA GYÖRGY
BALLA GYÖRGY (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Ezen beruházás kapcsán Ózd városa megállapodást kötött Soros György egyik fizetett szervezetével, a Transparency Internationallel, mégpedig az átláthatóság, a közvélemény bizalmának növelése, a korrupció megelőzése, továbbá a közpénzek optimális felhasználása érdekében.
Tisztelt Képviselőtársaim! Kiderült, hogy mi van ezen a hangfelvételen. Kiderült, hogy a drágább ajánlatot támogatták, kiderült, hogy rá akarták bírni az olcsóbb ajánlattevőt arra, hogy drágább ajánlatot adjon, ráállították az embereiket, hogy megpróbálják megzsarolni, és ezek után az a Soros György által finanszírozott, pénzelt szervezet, amelynek a korrupció ellen kéne küzdeni, hallgatott. Mint ahogy hallgatott a Helsinki Bizottság, a másik Soros-szervezet is, amely pedig, azt gondolom, hogy a brutális cigányozást tehette volna szóvá, mondjuk, a harmadik Soros-szervezettel, a TASZ-szal együtt. De mindannyian hallgattak, Vona Gábor pedig a szocialistákkal, Gyurcsány Ferenccel és a teljes Jobbik-frakcióval egy közös beadványt ír alá Soros György érdekében.
Tisztelt Képviselőtársaim! Nem az ózdi polgármester a meztelen, önökről hullott le a lepel, erről szól a meztelen igazság. (Taps a kormánypártok soraiban. - Zaj a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me