Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Államtitkár Úr! A saját vélt vagy valós lelki békéjének megőrzése érdekében azt javaslom, hogy lakossági fórumon ne mondja el ugyanezt ebben a formában. Ha ön teljesen komolyan gondolja, hogy ugyanannyian jönnek vissza Magyarországra, mint ahányan elmentek innen dolgozni, ön egy párhuzamos univerzumban él.
(13.40)
Államtitkár úr, akkor önnek csillagkapuért kell kiáltania és visszateleportálnia ide, a magyar valóságba. Hogy érzi magát, hogy ilyeneket mond? Egészen elképesztő!
A mostani előrejelzések szerint több százezer ember akarja ezt az országot elhagyni. Államtitkár úr, 130-150 ezer forint egy albérlet díja rezsi nélkül Budapesten. Miről beszél ön? Lakhatási válság van, lakhatási szegénység van Magyarországon, és arról beszélt 1 perc 50-nél a két percéből, hogy otthonteremtési programjuk van. Oké, kérdezem én, hogy hol van a bérlakásprogram Magyarországon, mert nagyjából százezres nagyságrendben hiányoznak bérlakások ebből az országból, megfizethető árúak, magyar fiatalok és magyar dolgozók számára.
Államtitkár úr, hol van mindez? Egyértelmű válaszát várom. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me