KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Magyarország egy olyan ország, amely bízik a saját jövőjében. Az, hogy Brüsszelben támadnak bennünket, nem térít el bennünket a céljainktól, nem változtatja meg céljainkat. Magyarország a saját útját fogja járni, mint ahogy eddig is, ezután is. Mi akarjuk megmondani, hogy kikkel éljünk együtt, kiket engedünk be az országba, kiket nem, ezt a jogot nem adjuk át senkinek a jövőben sem. Egyértelmű, hogy egyre több jogtalan támadás éri Magyarországot, akár a kvóták elfogadásáról szóló fenyegetésre vagy az Európai Bizottság újabb felszólító levelére, vagy akár erre a brüsszeli és egy Soros érdekeltségi körébe tartozó alapítvány által finanszírozott animációs filmre gondolunk.
A Hippocrčne alapítvány egy olyan nonprofit szervezet, amely számos közös projektet visz a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvánnyal. Ezzel az animációs filmmel Soros György alátámasztotta azt a migrációs programját, hogy a migránsokat minden módon, akár varázsszőnyegen is az Unióba kell szállítani. Jól látható, hogy Brüsszel és a Soros György által finanszírozott szervezetek azon dolgoznak, hogy a magyar kerítést lebontsák, hogy a tranzitzónákat megszüntessék, hogy a Magyarországot védő jogszabályokat hatályon kívül helyezzék. Magyarországot minden lehetséges fórumon befeketítik, nemzetközi nyomás alatt arra akarnak kényszeríteni bennünket, hogy mégiscsak engedjük be a migránsokat, mégiscsak bontsuk le a kerítést, mégiscsak helyezzük hatályon kívül azokat a jogszabályokat, amelyek megvédik Magyarországot, megvédik a magyar embereket, de megvédik az Európai Uniót is.
Tisztelt Képviselő Úr! Itt, a tisztelt Ház falai között szeretném megnyugtatni önt, a tisztelt Házat és minden magyar embert, hogy a magyar kormány megvédi a magyar embereket, megvédi Magyarországot, megvédi az Európai Uniót. Nem engedünk semmiféle nyomásnak, nem bontjuk le a kerítést, nem szüntetjük meg a tranzitzónákat, és nem helyezzük hatályon kívül a Magyarországot védő törvényeinket. A magyar emberek a jövőben is számíthatnak Orbán Viktor kormányára.
Köszönöm szépen. (Dr. Bárándy Gergely: De jó, hogy ezt halljuk! - Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me