DR. BÁRÁNDY GERGELY

Full text search

DR. BÁRÁNDY GERGELY
DR. BÁRÁNDY GERGELY (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Hát, kér a fene bocsánatot! Az ön válaszai viszont, pontosabban annak a hiánya csak megerősítettek abban, amit a PAGEO Alapítványtól kapott válaszból következtetésként eddig is levontam, nevezetesen, hogy az ön volt vagy jelenlegi sze-re-tője komolyan vehető érdemi munkát az alapítványnál bizonyosan nem végzett - ugyanis ön egy szót nem mondott erről -, és ezért havonta több pénzt vitt haza, mint mondjuk, egy tudomány-egyetem Indiával foglalkozó tanszékvezető egyetemi tanára, aki nem mellesleg úgy ért is ehhez a témához.
Tudja, elnök úr, a válaszának az elmaradása mit sem befolyásol ezen; ha ez így van, akkor ez nem egyszerűen erkölcstelen, hanem egyenesen bűncselekmény. Úgy hívják, hogy hűtlen kezelés. Ezért lenne fontos, hogy ha tudja, akkor mellébeszélés helyett oszlassa el, még egyszer mondom, a kérdéseimben felvetett kételyeket, legyen olyan szíves, mert különben élünk a gyanúperrel, hogy bűncselekmény történt.
S hogy ne legyen hiányérzete, elnök úr: megmondaná, hogy fizetett-e bérleti díjat (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Patai Mihálynak, az Unicredit vezérigazgatójának a lakás használatáért? (Derültség és taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me