DR. VAS IMRE

Full text search

DR. VAS IMRE
DR. VAS IMRE (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Az előző két felszólalót a tények ismerete nem nagyon zavarta. (Dr. Hoppál Péter: Hazudtok, mint a vízfolyás!) Fogalmuk sincs egyébként arról, amit beszéltek. (Dr. Staudt Gábor: Cáfold, Imre!)
Staudt Gábor képviselőtársam azt mondta, hogy ők nem adják fel. Önök 2016. november 8-án reggel 10 óra 6 és 7 perc között már feladták, amikor nem volt önök között legalább két olyan képviselő, aki megszavazta volna a zárószavazáson a T/12458. számú törvényjavaslatot, ami tartalmában ugyanaz volt, mint ez a törvény. Mert amit önök hozzátettek, az tartalmában nem változtatott egyébként a javaslaton. (Dr. Staudt Gábor: Dehogynem! - Dr. Hoppál Péter: Így van! - Rig Lajos: Ezt ’18 után mondjátok! - Dr. Staudt Gábor: Mennyit kaptatok belőle?) Az csak arra vonatkozott volna, hogy egy IRM-rendeletet hatályon kívül kellett volna helyezni.
Aztán abban, amit kötvénybiznisznek neveznek, egyetlenegy magyar céghez egyetlenegy forint közpénz nem vándorolt. Egyetlenegy forint közpénz nem vándorolt, ellenben segítette a magyar költségvetés finanszírozását. De ez gyakorlatilag a múlté. Az elmúlt hét év tevékenységének eredményeként olyan helyzetbe hoztuk a gazdaságot, hogy ilyenfajta finanszírozásra a magyar állam, a magyar költségvetés nem szorul rá.
Úgyhogy önök voltak azok, akik 2016. november 8-án délelőtt 10 óra után néhány perccel nem szavazták meg tartalmában ugyanezt az alaptörvénymódosítást. Úgyhogy önök vessenek magukra! Köszönöm szépen a figyelmüket. (Dr. Hoppál Péter: Így van! - Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me