FARKAS SÁNDOR,

Full text search

FARKAS SÁNDOR,
FARKAS SÁNDOR, a Mezőgazdasági bizottság előadója: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Az elmúlt hetekben ezeknek a törvényeknek a vitája összevonva került a parlamenti ülésszak elé, és az általános vitát összevonva a két törvényjavaslatnak és a határozati javaslatnak a vitáját együtt tettük meg, hasonlóképpen a bizottsági ülésen is ez a folyamat zajlott. Most itt a mai nap, ahogy látom, külön vesszük ezeket a törvényeket.
Azt azért meg kell állapítani, és azt hiszem, hogy ebben egy egységes álláspont alakult ki a kormánypártiak részéről, hogy ezeket a törvényjavaslatokat mind támogatjuk. Természetesen a kisebbségi előadók majd elmondják ezzel kapcsolatban a véleményüket.
Ugyanakkor azt elmondom a tisztelt parlamentnek, hogy a vita során és a vita idejében egységesen vagy egy időben került sor Lázár miniszter úr meghallgatására is, ami nagymértékben kiegészítette a vitában felvetett kérdésekre adott válaszokat. Ez is bizonyítja azt számomra, hogy ezek a törvények, amelyek elfogadásra kerültek korábban vagy beterjesztésre kerültek, most pedig elfogadásra javasoljuk, ebben vita nincs közöttünk.
Éppen ezért mind a három törvénynek az elfogadását javaslom továbbra is a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség részéről. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me