DR. RUBOVSZKY GYÖRGY

Full text search

DR. RUBOVSZKY GYÖRGY
DR. RUBOVSZKY GYÖRGY (KDNP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Sallai képviselő úrnak mondom, hogy én soha nem tettem olyan nyilatkozatot, hogy ez a népszavazás okafogyott, mert ilyen határozat, olyan határozat. Oda kell figyelni, és nem kell a neveket összekeverni! Nem én tettem ilyen nyilatkozatot.
Azonkívül, hogy gondolkodási problémák vannak nála, ez rendben van - de hogy olvasni sem tud! Hogy nem engedjük meg azt, hogy az Országgyűlés döntsön? Ugyanezt kifogásolja Bárándy képviselő úr a másik oldalról, hogy miért csinálta az Igazságügyi bizottság, hogy A-B variációt hozott a Ház elé. Szóval, ezt egy kicsit összhangba kellene hozni.
Engedtessék meg, hogy Szilágyi képviselő úrnak is válaszoljak. Rendkívül szellemes volt az előbbi felszólalás. Nagyon örülök neki, ez tényleg egy parádés dolog volt. Az a baj, hogy egy jobbikostól nem hangozhat el, mert ha jól tudom, a pártelnökökkel való egyenkénti találkozást Vona Gábor elnök úr kezdeményezte, és a miniszterelnök ennek megfelelően fog az összes pártelnökkel találkozni, így a kereszténydemokratával is. Tehát ez nem vicc, képviselő úr. (Derültség és közbeszólások a Jobbik soraiból: Dehogynem.) Az ön erkölcsi szintje, az valami fantasztikus! Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me