SCHMUCK ERZSÉBET

Full text search

SCHMUCK ERZSÉBET
SCHMUCK ERZSÉBET (LMP): Köszönöm szépen, elnök úr. Csak hogy ne maradjon a levegőben, és nehogy az maradjon meg, amit Dunai Mónika képviselőtársam mondott. Én eddig azt hittem, hogy azért nem fogad be a kormánypárt ellenzéktől javaslatokat, mert nem az számít, hogy mit mondunk, hanem a javaslatoknál ki mondja. Tehát jellemzően ellenzéki pártoktól, ellenzéki képviselőktől önök semmilyen javaslatot nem fogadnak be.
(11.10)
Most viszont már arra is rájöttem, hogy nemcsak erről van szó, hanem arról is szó van, hogy önök arra oda sem figyelnek, hogy mit mondunk. Tehát ön tökéletesen nem figyelte, hogy én mit mondok. Nem azt mondtam, hogy az LMP ezt nem tartja fontos útnak. Igen, az LMP már nagyon régóta mondja azt, hogy a bérek emelésére van szükség, és nagyon magasak Magyarországon a közterhek, az adók, ezt csökkenteni kell.
Amiről én beszéltem, az arról szólt, hogy önök rossz eszközt választanak. Önök olyan eszközöket választanak, amelyekkel gyakorlatilag megint csak a multikat hozzák helyzetbe, és a multik zsebébe betesznek, a tény az tény, 170-180 milliárd forintot azzal, hogy 19 százalékról 9 százalékra lecsökkentik az adójukat. Ugyancsak rossz útnak tartjuk most, hogy önök a munkaadói járulékot csökkentik és nem a munkavállalói járulékot.
Tehát én erről beszéltem. Kérem képviselő asszonyt, máskor figyeljen oda arra a tartalomra, amit mondunk, és a tartalmat minősítse. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me