Az Országos Fogyatékosságügyi Programról (2015-2025.) szóló országgyűlési határozati javaslathoz benyújtott bizottsági jelentések…

Full text search

Az Országos Fogyatékosságügyi Programról (2015-2025.) szóló országgyűlési határozati javaslathoz benyújtott bizottsági jelentések vitája
Most soron következik az Országos Fogyatékosságügyi Programról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések vitája. A határozati javaslat H/3586. számon a parlament informatikai hálózatán elérhető. A Népjóléti bizottság mint kijelölt bizottság jelentését H/3586/8. számon megkapták. A Vállalkozásfejlesztési bizottság mint vitához kapcsolódó bizottság jelentését pedig H/3586/7. számon kapták kézhez.
Megkérdezem az előterjesztőt, kíván-e hozzászólni. (Czibere Károly jelzésére:) A végén kíván Czibere Károly államtitkár úr hozzászólni? (Dr. Czibere Károly: Köszönöm, majd a végén!) Rendben, köszönöm.
Most a Népjóléti bizottság álláspontjának, valamint a megfogalmazódott kisebbségi véleménynek az ismertetésére kerül sor. Ennek értelmében megadom a szót Tapolczai Gergelynek, a bizottság előadójának.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me