A Magyar Nemzeti Bank 2012. évről szóló üzleti jelentése és beszámolója, valamint az ennek elfogadásáról szóló országgyűlési hatá…

Full text search

A Magyar Nemzeti Bank 2012. évről szóló üzleti jelentése és beszámolója, valamint az ennek elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat; a Magyar Nemzeti Bank 2013. évről szóló üzleti jelentése és beszámolója, valamint az ennek elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat; és a Magyar Nemzeti Bank 2014. évről szóló üzleti jelentése és beszámolója, valamint az ennek elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat együttes általános vitája
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Nemzeti Bank 2012. évről szóló, a Magyar Nemzeti Bank által B/89. sorszámon benyújtott üzleti jelentése és beszámolója, valamint az ennek elfogadásáról szóló, a Gazdasági bizottság által benyújtott H/6947. sorszámú határozati javaslat; a Magyar Nemzeti Bank 2013. évről szóló, a Magyar Nemzeti Bank által B/102. sorszámon benyújtott üzleti jelentése és beszámolója, valamint az ennek elfogadásáról szóló, a Gazdasági bizottság által benyújtott H/6948. sorszámú határozati javaslat; és a Magyar Nemzeti Bank 2014. évről szóló, a Magyar Nemzeti Bank által B/4898. sorszámon benyújtott üzleti jelentése és beszámolója, valamint az ennek elfogadásáról szóló, a Gazdasági bizottság által benyújtott H/6949. sorszámú határozati javaslat együttes általános vitája a lezárásig.
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy tisztelettel köszöntsem Matolcsy György urat, a Magyar Nemzeti Bank elnökét, Nagy Márton alelnök urat, a Monetáris Tanács elnökhelyettesét, valamint a Magyar Nemzeti Bank további vezetőit és munkatársait.
Tisztelt Országgyűlés! Elsőként megadom a szót Matolcsy György úrnak, a Magyar Nemzeti Bank elnökének, a beszámolók előterjesztőjének, 30 perces időkeretben. Elnök úr, öné a szó.
(9.20)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me