DR. PÓSÁN LÁSZLÓ

Full text search

DR. PÓSÁN LÁSZLÓ
DR. PÓSÁN LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Sajnos az érintettek, akikre reagálni szeretnék, nincsenek jelen, úgy látszik, fontosabbnak tartották elmondani a valótlanságokat, aztán gyorsan megpattantak.
Szelényi képviselő asszony mindenféle láthatatlan tervekről beszélt. A láthatatlan terveknek az a sajátossága, hogy mindenki azt lát bele, amit szeretne. Nyilván ez motiválta Schmuck Erzsébetet is arra, hogy belelásson a költségvetésbe olyat, hogy forráskivonás történik az oktatásügyből, illetőleg azt mondta, hogy nem tudja, hogy milyen költségvetést olvasott. Szeretnék neki segíteni. Valószínűleg az MSZP-SZDSZ-kormány valamely korábbi, valószínűleg 2008-as vagy 2009-es költségvetését, mert a jelen költségvetésben nem forráskivonás van az oktatásügyben, hanem forrásnövelés van. A köznevelés egészét mintegy 8 százalékos forrásbővülés jellemzi, a felsőoktatás területén közel 15 százalékos forrásbővülés van a költségvetésben.
Úgyhogy tisztelettel javaslom a pontos és szövegértő olvasást mindkét képviselő asszonynak. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a kormánypárti sorokból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me