NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Miniszter úr, lehet, hogy az ön minisztériumában az a szokás, hogy ha valaki kritikát mer megfogalmazni, annak utánajárnak. Itt azonban most nem az a kérdés, hogy hogyan jelenhettek meg az egyébként nyilvános ingatlan.com ingatlanhirdetési hírportálon azok a fényképek, amelyekkel nyilvánosan hirdették - durván 200 millió forintért - ezt az ingatlant, amiből ön persze alkudott, de azért a hírek szerint jelentős milliókat, akár tízmilliókat rá is költött ennek a felújítására, ami hosszú időn keresztül zajlott.
Nem az a kérdés most, hogy ön erre a 200 milliós ingatlanra hogyan tett szert. Tudjuk jól, hogy ön állítólag egy szülei által eltartott miniszter, és ennek magyarázataként ön már gátlástalanul módosítgatja korábbi vagyonnyilatkozatait, mint maga Rogán Antal. De nem ez a kérdés, és nyilvánvalóan nem vagyok olyan naiv, hogy most itt vagyonvizsgálati eljárást szorgalmazzak a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál; kicsit naivitás lenne ez.
De azt elvárnám, hogy érdemben válaszoljon a 2005-ös felvetésére: tartja-e még, hogy egy 20 millió forint fölötti luxusmedence után adót kellene fizetni, akár önnek is? (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me