BOLDOG ISTVÁN

Full text search

BOLDOG ISTVÁN
BOLDOG ISTVÁN (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Megint meg kell állapítsam, hogy mindenki végezte a dolgát a költségvetés tárgyalásakor. Természetesen az ellenzéki oldalról nagyon szép módosító javaslatokat hallottunk, de mégis tudomásul kell venni, hogy a költségvetés végrehajtásáért a költségvetést beterjesztő kormányzati oldal a felelős, és az az igazság, hogy mint az elmúlt négy esztendőben, most ezt a költségvetést is felelősséggel nyújtottuk be, és minden olyan területre, ahova szükséges volt, elegendő pénzt tettünk.
Úgy gondolom, ha lehetőségünk lenne természetesen és az ország teherbíró képessége elbírná, akkor itt nagyon sok szép javaslatot hallottam én magam is, amit tudnék támogatni (Közbeszólások az MSZP és a Jobbik padsoraiból, köztük: Helyes! Rajta!), de az a helyzet, hogy meglátjuk, hogy milyen lesz a jövő évi költségvetés teljesítőképessége. Biztos vagyok benne, hogy ha a GDP-növekedés nagyobb lesz, mint ahogy az előirányzódik, akkor lesz erre lehetőség.
Viszont van egy megjegyzésem, talán még belefér az időbe: nem tudok róla, hogy a magyar kormány elvett volna egyetlen hektár földet is, valakinek a saját tulajdonát. Ezt kérem módosítani, képviselő úr, ne haragudjon! A Nemzeti Földalapban az állami földeket osztották tudomásom szerint, az nem volt senkinek a tulajdonában, az állami tulajdonban volt. Ezt azért, azt gondolom, illő volt helyre tenni. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me