DR. BARÁTH ETELE

Full text search

DR. BARÁTH ETELE
DR. BARÁTH ETELE tárca nélküli miniszter: Sajnos a szokásos ellentmondások és értetlenségek vannak az ön által elmondottakban. Az, hogy a külügyminiszter az integráció folyamatáról egy parlamenti bizottságnak beszámol, azt gondolom, hogy ez törvényi kötelezettsége.
Én arra utaltam, hogy az adott minisztérium, amelyik készítette a fejlesztési tervet, még vissza sem hívott, nemhogy anyagokat adott át. Most mi fejlesztési tervet is adunk át önöknek is és adtunk át a politikai vezetőknek. Ön összekeveri a politikai egyeztetést a különböző társadalmi és gazdasági egyeztetéssel. Megismétlem: megkezdtük az adott időben ezeket az egyeztetéseket. Ez május hónap folyamán föl fog gyorsulni, és egészen szeptemberig tartani fog.
Ennek lesz egy stációja, amikor a négy parlamenti párttal - egyébként más politikai szervezetekkel is - egyeztetést fogunk folytatni. Ez várhatóan június vége felé lesz, de ha ez nem következne be külön, a parlament fogja megkapni az anyagokat, és a parlamentben fognak lejátszódni azok a viták, amiket ön most ezt megelőzően mint parlamenti képviselő kért.
Azt gondolom, hogy itt olyan szerepcsere van, ami nem biztos, hogy így feltétlenül teljesítendő. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) Tehát tartjuk a ritmust, és önök meg fogják kapni az anyagot megfelelő időpontban, megfelelő formában. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me