PÁL TIBOR

Full text search

PÁL TIBOR
PÁL TIBOR belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm. Tisztelt Képviselő Úr! Ahogy mondtam, jelenleg a nemzetközi szabályokat és kötelezettségeinket is figyelembe kell venni - itt a New York-i egyezményre utaltam -, és természetesen mi is érzékeltük, hogy ez a kérdés rendezetlen, ezért az összes érintett egy asztalhoz ültetését céloztuk meg. Ez meg is történt, az önkormányzatok képviselőit, a minisztérium képviselőit és a szolgáltatást nyújtók képviselőit, érdekképviseleteit is egy asztalhoz ültettük, pontosan azért, hogy a jogszabály-változtatást úgy tudjuk előkészíteni, hogy minden fél már az előkészítés során részt tudjon abból vállalni.
Természetesen nem könnyű helyzet ez, hiszen a jogi szabályozás egy feltétel, és figyelembe kell vennünk azt, hogy azért ebből a tevékenységből olyan helyzetek is adódhatnak, ahol emberi jogok igen komolyan sérülnek, ezt mindenképp szeretnénk figyelembe venni.
(16.10)
Köszönöm azt az ajánlást, hogy ebben a munkában ön szívesen szerepet vállal. Rövidesen elkészül egy közvélemény-kutatás, ami a lakosság véleményét tükrözi, és utána kívánunk a jogszabályalkotásnak nekiállni.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me