DR. LAMPERTH MÓNIKA

Full text search

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA belügyminiszter: Tisztelt Képviselő Úr! A klientúrára vonatkozó megjegyzést, amit tett a köztisztviselőkkel összekeverve, vissza kell utasítanom. A köztisztviselői körben az önök kormányzása ideje alatt volt az divat… - ön mellett ül Kontrát Károly úr, ő volt az, aki aláírta vagy talán a minisztere, nem tudom, azt a megbízási szerződést, amely alapján itt, a Fidesz-padsorokban ülő országgyűlési képviselő kapta havonta a 400 forintos úgynevezett tanácsadói díjat (Dr. Suchman Tamás: 400 ezer, miniszter asszony!), 400 ezer forintos tanácsadói díjat, isten tudja, milyen munkáért. Úgyhogy ezt visszautasítom. (Dr. Kontrát Károly: Csiha Juditra gondol?)
A létszámleépítésről nem ilyen szándékok alapján és nem ilyen felfogásban született a döntés, képviselő úr, hanem egy hatékony, eredményesen és olcsóbban működő államigazgatásról van szó. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Miért kellett előtte felduzzasztani?)
Ami az önkormányzatok jövő évi finanszírozását illeti: az előbb az interpellációs válaszban elmondtam, hogy milyen konkrét (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) fejlesztési és egyéb növekmények vannak, és azt is elmondtam, hogy látok feszültséget a működési forrásoknál. (Az elnök ismét jelzi az időkeret leteltét.), amire a parlamenti vitában nyilván vissza kell térni.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me